Graafiset palvelut

Graafiset palvelut Antti Sakari Yrjölä

kuvittajan palvelut

Teen niin pieniä kuin suuriakin kuvitusprojekteja. Toteutan kuvitukset asiakkaan toivomalla tekniikalla. Kuvitan mm. oppikirjakuvitukset, lehtikuvitukset, lastenkirjojen kuvitukset, esitekuvitukset, tuotekuvitukset, lajikuvat, some mainonnan kuvituskuvat, infografiikka ja strategia kuvitukset.

graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun palveluihin kuuluu mm. visuaalisen ilmeen suunnittelu, painotuotteet, logot, käyntikortit, julisteet, teippaukset ja korkealaatuiset markkinointimateriaalit. Pystyn toteuttamaan kaiken tarvittavan: kuvituksen, suunnittelun, valokuvat ja taiton, eli painovalmiin materiaalin alusta loppuun. Kysy tarjousta ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi näyttävä visuaalinen ilme.

Kuvankäsittely

Kuvankäsittelypalveluihini kuuluu mm. kuvien jälkikäsittely ja yksityiskohtaiset kuvanmuokkaukset. Käsittelen kuvia eri medioihin ja mainostarkoitukseen, asiakkaan toiveiden mukaan. Käytössäni on kattava Adoben ohjelmistopaketti.

Taittotyöt

Tarjoan asiakkaille ammattitaitoista taittopalvelua. Painomateriaalit saavat visuaalisesti kauniin ja toimivan ulkoasun. Taittopalveluihini kuuluvat mm. esitetaitto, markkinointimateriaalit, lehti- ja kirjataitto, tuotekuvastot, lehtimainokset ja muut markkinointiaineistot.

VALOKUVAUSPALVELUT

Olen lahtelainen tuote- ja mainoskuvaaja ja minulla on liikuteltavat studiokuvausvarusteet, joten myös miljöö-, tuote-, some- ja mainoskuvaukset onnistuvat kauttani. Palveluihini kuuluu myös graafinen suunnittelu, joten erilaiset mediasisällöt hoituvat valokuvauksen lisäksi.

Valmistun ammattivalokuvaajaksi (Valokuvaaja AT) ja erikoistun mainos- ja tuotekuvaukseen. Tarjoan vielä vuoden 2024 kuvaukset edullisemmalla opiskelijahinnastolla. Jos sinulle herää kysymyksiä palveluistani, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

Copyrighted Image

Scroll to Top