Kuvitus & graafiset palvelut

Olen kuvittaja & Media Designer Antti Yrjölä Lahdesta. Teen kuvituksia artikkelikuvista oppikirjakuvituksiin ja kaikkea mukavaa siltä väliltä.

Minulta saa myös markkinointi ja tiedotusmateriaalin suunnittelua niin printtiin, somekamppiksiin kuin verkkoonkin.

Pystyn tarvittaessa tekemään kuvituksen, suunnittelun ja taiton eli painovalmiin materiaalin alusta loppuun.
Käyttämäni tekniikat ovat mm. vesivärimaalaus, digitaalinen kuvan tuottaminen ja näiden erilaiset yhdistelmät.

Kuvitus

Teen niin pieniä kuin suuriakin kuvitusprojekteja. Toteutan kuvitukset asiakkaan toivomalla tekniikalla ja toimitan aineistot digitaalisesti. Toteutan mm. oppikirjakuvitukset, lehtikuvitukset, lastenkirjojen kuvitukset, esitekuvitukset, tuotekuvitukset, lajikuvat, infografiikka ja strategia kuvitukset.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelen yrityksellenne visuaalisen ilmeen, yksilölliset painotuotteet, logot, käyntikortit, julisteet, teippaukset ja korkealaatuiset markkinointimateriaalit.
Käytössäni on uusimmat Adoben editointiohjelmat. Kysy tarjousta ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi näyttävä visuaalinen ilme.

Kuvankäsittely

Teen kuvankäsittelyä, kuvan ehostusta ja yksityiskohtaista kuvanmuokkausta, asiakkaan toiveiden mukaisesti, mainontaan ja markkinointiin. Käytössäni on alan parhaat kuvankäsittelyyn tarkoitetut ohjelmistot.

Taitto

Tarjoan asiakkaille ammattitaitoista taittopalvelua. Painomateriaalit saavat visuaalisesti kauniin ja toimivan ulkoasun. Taittopalveluihini kuuluvat mm. esitetaitto, markkinointimateriaalit, lehti- ja kirjataitto, tuotekuvastot, lehtimainokset ja muut markkinointiaineistot.

Copyrighted Image

Scroll to Top